Skip to content

Vertrouwenscontactpersoon

Behoefte aan een vertrouwelijk contact?

Bij het Sport- en Zorgatelier WYzorg willen we dat iedereen zich welkom en veilig voelt. Toch kan het gebeuren dat iemand dat anders ervaart door verschillende redenen.
Er zijn verschillende vormen van grensoverschrijdend gedrag, waaronder pesten, discriminatie, (seksuele) intimidatie, bedreiging en gewelddadig gedrag. Maar je kunt ook problemen ervaren waardoor je niet kunt zijn wie je bent, of je kunt je buitengesloten voelen.
Als je ermee te maken krijgt, is het belangrijk te weten waar je terecht kunt. En ook belangrijk: voor een luisterend oor.

Wat doet de vertrouwenscontactpersoon?
Meldingen kunnen (anoniem) gedaan worden door de bezoekers, vrijwilligers, stagiaires en medewerkers. Ook bij een vermoeden van grensoverschrijdend gedrag mag je dit melden.
De vertrouwenscontactpersoon is onafhankelijk en zal in vertrouwen naar jouw verhaal luisteren. Het is aan de melder te bepalen welke stappen er genomen worden en hoeveel vaart er achter wordt gezet. Het belangrijkste is dat hij/zij zich hier prettig bij voelt.

Wie is de vertrouwenscontactpersoon van WYzorg?
Lisan Pronk is als Vertrouwenscontactpersoon benoemd bij WYzorg. Via het e-mailadres lisanpronk@wyzorg.nl kun je contact leggen met de vertrouwenscontactpersoon. Ze neemt dan binnen 24 uur contact met je op.
Let op: het e-mailadres is uitsluitend bedoeld om een afspraak te maken, niet om al te melden waar het over gaat.

Wil je een melding doen, maar het voelt niet vertrouwd genoeg. Kun je ook contact opnemen met Centrum veilige sport.

Lisan-Pronk