Winterprogramma januari

In januari kun je meedoen met het maken van voerslingers. Bijvoeren is gewenst om
tuinvogels de winter door te helpen én het zorgt voor meer levendigheid in de tuin. 

Ook staan er (mits de maatregelen het toelaten) twee uitstapjes op de planning eind januari. Zo brengen we een bedrijfsbezoek aan Van Gils Footcare (orthopedisch schoenmaker) en gaan we op uitstapje naar het Textielmuseum in Tilburg. 

Medio januari organiseren we een ‘gezonde leefstijl’ themaweek. Deze week besteden
we extra aandacht aan een gezonde leefstijl. Met o.a. een quiz, Yoga en Ontspanning en diverse gezonde snacks en webinar over voeding.

Verder wordt er in januari gekookt onder leiding van Desireé, wandelen we wekelijks naar de Oisterwijkse markt, kun je meedoen met RGM (bewegen en muziek) en kun je bewegen; fietsen, roeien of oefenen met gewichten in onze buitengym en hopelijk vanaf half januari ook weer binnen in onze mooie sportzaal. 

Wandelmaatje
Omdat het sporten in groepsverband in de sportzaal tot 14 januari helaas niet mogelijk is, hebben we onze ‘sportieve’ aandacht verlegd naar wandelen. Dagelijks een wandeling is erg goed voor je fysieke gestel, maar ook heerlijk om even en frisse neus te halen en je gedachte te verzetten. Diverse vrijwilligers hebben zich al aangemeld als wandelmaatje, heb je behoefte aan een wandeling maak dit kenbaar bij de begeleiding.

Voor vragen kun je terecht bij de begeleiding of via jellevandenelzen@wyzorg.nl.

Het volledige programma voor de maand januari bekijk je hier

Recommended Posts