Sport- en Zorgatelier WYzorg neemt maatregelen

Vanaf maandag 11 mei geven we elkaar stap voor stap meer ruimte. Dit betekent dat wij een voorzichtige opstart gaan maken. In alle gevallen zal een (persoonlijke) afweging moeten worden gemaakt. Gezondheidsrisico’s en verspreidingsrisico’s moeten worden afgewogen tegen de toegevoegde waarde van het weer deelnemen aan dagbesteding, het ontvangen van zorg en ontlasten van de mantelzorger. Juist nu is maatwerk belangrijk. Onze medewerkers houden je op de hoogte over de mogelijkheden. 

Fysiotherapie telefonisch of via videocontact

  • Onze fysiotherapeuten schalen de individuele behandelingen weer verantwoord op. word je verwacht op de praktijk houd dan deze richtlijn in de gaten.

Tot die tijd houden zij telefonisch of via videocontact een vinger aan de pols. Dit om fit te blijven en achteruitgang te voorkomen. Mocht u vragen hebben neem contact op met uw fysiotherapeut. Ook zijn zij inmiddels gestart met het behandelen van de eerste COVID-19 patiënten.

én verder:

Onze beweeggroepen in de wijk, de lessen ‘Ontmoeting in Beweging’ en de fitness en circuittraining zijn weer voorzichtig opgestart, met de passende ‘spelregels’ en op een buitenterrein. We passen steeds aan waar mogelijk. De zwemgroep is nog opgeschort tot 1 juli. Ons team van bewegingsdeskundigen steekt de komende tijd de koppen bij elkaar om een plan te maken om ook de zwemgroepen verantwoord en volgens de richtlijnen op te starten. 

Dus wat kun je van ons verwachten:

  • Onze medewerkers doen de komende tijd hun uiterste best om je zo goed mogelijk te informeren over de voor jouw geldende maatwerk zorg.
  • We gaan je voorzien van tips over bewegen, voeding en leefstijl. Volg hiervoor onze facebookpagina.
  • Maandelijks ontvang je van ons de nieuwsbrief. Klik op de link om de nieuwsbrief van april te bekijken.
  • Heb je vregen, bel dan naar 085-4868390 of 06-42059520

Wij wensen jullie een goede gezondheid toe, let op elkaar en op jezelf, wij blijven in contact en houden jullie op de hoogte!

Recommended Posts