Nieuw: ‘Adaptive CrossFit Fundamentals’ lessen bij WYzorg

Sport- en Zorgatelier WYzorg biedt vanaf vrijdag 26 mei 2023 een uitbreiding van ons sportprogramma aan voor beginnende sporters, geheel inclusief, dus ook voor mensen met een NAH. Het nieuwe programma is een aanvulling op het Adaptive CrossFit programma en heet ‘Adaptive CrossFit Fundamentals’*.

Dit programma biedt stapsgewijze lessen in basisoefeningen van CrossFit, gegeven in kleine groepen met persoonlijke aandacht. Het programma bestaat uit zes lessen en is geschikt voor iedereen, vooral voor degenen die beginnen met sporten of weinig ervaring hebben met CrossFit. Na afronding kunnen deelnemers doorstromen naar de reguliere Adaptive CrossFit-groepen. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt met behulp van subsidie van de Hersenstichting.

*Adaptive CrossFit ‘Fundamentals’

Bij ‘Fundamentals’ bestaat een les uit het stapsgewijs aanleren van basisoefeningen die gericht zijn op dagelijkse bewegingen, zoals verschillende varianten van de squat. Squats zijn oefeningen waarbij vooral de beenspieren worden gebruikt, maar ook de core (buik- en rugspieren) moet hard werken om de oefening stabiel uit te voeren. Elke les wordt afgesloten met een gezamenlijke workout om het geleerde in de praktijk te brengen en de conditie te verbeteren.

De lessen worden gegeven in kleine groepen, met persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. We leren je rustig en stap voor stap de juiste technieken aan en dagen je uit om je grenzen te verleggen. Het groepsgevoel is ook een belangrijk aspect van de lessen, waarbij deelnemers elkaar motiveren en stimuleren in groepsverband.

 Bekijk deze toffe video voor een goede indruk. Zin om te starten, neem dan contact met ons op!

Start?
Vrijdag 26 mei 2023
16:00 – 17:00 uur

Waar en wanneer?
Sport- en Zorgatelier WYzorg, Le Sage ten Broekstraat 2, 5062 CT Oisterwijk
Vrijdag 16:00 – 17:00 uur

Aanvullende info
Begeleiding: bewegingsdeskundige
Kleding: makkelijk zittende kleding en sportschoenen
Na het programma geldt het reguliere tarief voor de sportgroepen.  

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?
Meld u dan aan via info@wyzorg.nl of bel naar 085-4868390

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, Vol = Vol.

Recommended Posts