Valt u wel eens? 

Een aantal malen per jaar organiseert Sport- en Zorgatelier Oisterwijk een informatiebijeenkomst voor ouderen die meer informatie willen over vallen, de gevolgen van vallen en valpreventie. In de praktijk betekent dit antwoord op vragen zoals: Wat zorgt voor onze balans? Waarom vallen we vaker naarmate we ouder worden? Daarnaast geven we ook meer informatie over de cursus ‘Veilig Vitaal Thuis’, een cursus die Alied reeds heeft afgerond. 

Wanneer u wenst deel te nemen aan een volgende informatiebijeenkomst, kunt u contact opnemen met Sport- en Zorgatelier WYzorg.

06–42059520 of jellevandenelzen@wyzorg.nl

“Ik was onzeker, liep altijd naar de grond te kijken en pakte liever de auto! Nu voel ik me zeker, kijk weer om me heen en ben niet meer bang om te vallen. Als dit toch gebeurt, weet ik hoe te voorkomen dat ik mijn heup, hoofd of polsen bezeer. Ik had het voor geen goud willen missen!” 

– Alied, 76 jaar

Kosten

Klik op de knop hieronder voor een overzicht van onze tarieven

Vergoeding

U krijgt vanuit de zorgverzekeraar (een deel van de) behandelingen vergoed indien u een aanvullende zorgverzekering heeft en nog behandelingen tegoed heeft.

Heeft u vragen?

Bel gerust naar 085-4868390 of stuur een email naar info@wyzorg.nl